ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη της ΕΕΥΕΔ προορίζεται για την διάσωση, μακροχρόνιο ανάρτηση και προβολή πονημάτων Συναδέλφων στον επιστημονικό, ιστορικό και πολιτιστικό τομέα. Με σκοπό να δώσει την ευκαιρία προβολής του έργου νέων επιστημόνων (στρατιωτικών και μη), στον ευρύτερο χωρο της υγείας, είναι ανοιχτή στην φιλοξενία των επιστημονικών τους εργασιών. Στην ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη εντάχθηκαν και οι Βιωματικές Ιστορίες που αναφέρονται σε μικρά περιστατικά της καθημερινότητας της ζωής στις Στρατιωτικές Σχολές, στην υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις ακόμη και σε Ιστορικά γεγονότα που έζησαν οι Συνάδελφοι.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ & ΙΣΕΔ


ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ROTA*


ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΕΠΕΤΗΡΙΔΕΣ – ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ


ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2)

  • ΤΟΜΟΣ 1 : Τα πορίσματα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων.
  • ΤΟΜΟΣ 2 : Τα διαδικαστικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων.
  • ΤΟΜΟΣ 3 : Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων. Συνεδριάσεις: 2 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου 1986, Φάκελοι 1 – 8.
  • ΤΟΜΟΣ 4 : Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων – Συνεδριάσεις: 29 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου 1986, Φάκελοι 9 -12.
  • ΤΟΜΟΣ 5 : Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων – Συνεδριάσεις: 9 Σεπτεμβρίου έως 16 Σεπτεμβρίου 1986, Φάκελοι 13 – ­15.
  • ΤΟΜΟΣ 6 : Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων. Συνεδριάσεις: 18 Σεπτεμβρίου έως 25 Σεπτεμβρίου 1986, Φάκελοι 16 – ­18.
  • ΤΟΜΟΣ 7 : Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων. Συνεδριάσεις: 30 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου 1986, Φάκελοι 19 – 21.
  • ΤΟΜΟΣ 8 : Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων. Συνεδριάσεις: 22 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου 1986, Φάκελοι 22 – 23.
  • ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ 1974…………
  • Οι Πολεμικές Επιχειρήσεις στην Κύπρο το 1974. Σχη(ΠΒ) Δ. Μάνου.
  • Κύπρος 1974, Σκέψεις και Συμπεράσματα. Κ. Μαυροσκούφη Εκδ. 7/2009.
  • Οι Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και το Κυπριακό (1974-2004)- Ι.Σακκά.

ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΕΠΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΑ


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


ΣΥΝΘΗΚΕΣ


ΔΙΑΦΟΡΑ


  1. Οι Συμφωνίες Τυποποίησης του ΝΑΤΟ (STANAG) και τα Εγχειρίδια Πεδίου (Field Manuals) είναι αδιαβάθμιτα και σκοπό έχουν την παροχή υγειονομικής φύσεως πληροφοριών στους μελετητές. Για στρατιωτική χρήση ανατρέξτε στο επίσημο Στρατιωτικό Αρχείο για ενημερωμένες εκδόσεις.
  2. Φάκελος Κύπρου. Αν και είναι δυνατή σε όλους η προσπέλαση των σχετικών αρχείων, σεβόμενοι τα πνευματικά δικαιώματα , χρησιμοποιήσαμε συνδέσμους με την Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη της Βουλής των Aντιπροσώπων της Κηπριακής Δημοκρατίας και όχι την “φιλοξενεία” των αντίστοιχων αρχείων στην δική μας Βιβλιοθήκη. Στον ίδιο φάκελο συμπεριλήφθηκαν σύνδεσμοι με άλλα αρχεία σχετικά με το θέμα.
  3. Η ΕΕΥΕΔ σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα των έργων που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της. Αν κατά την γνώμη σας παραβιάζονται σε κάποιο από αναρτημένα έργα παρακαλούμε για την ενημερωσή μας στο email eeyed.contact@gmail.com αναφ΄έροντας το ονοματεπωνυμό σας και τους λόγους.
  4. Στην κατηγορία “ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ” περιλαμβάνονται θέματα όλων των κλάδων που συνιστούν το Υγειονομικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
  5. Για την ανάρτηση της εργασίας σας, αποστείλετε μαζί με την εργασία σύντομο Βιογραφικό σας στο email μας.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΡΙΤΩΝ εδώ


ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, να περιηγηθείτε στη συλλογή των ηλεκτρονικών βιβλίων και να διαβάσετε το ebook της επιλογής σας.  Μπείτε και δείτε ολόκληρη τη συλλογή στο:  ereading.nlg.gr



  • Επιλεγμένα δωρεάν βιβλία στα Ελληνικά (free greek ebooks) με δυνατότητα online ανάγνωσης ή και downloading.
  • Είσοδος εδώ

To Project Gutenberg προσφέρει εντελώς δωρεάν 42.000 e-books, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε online αλλά και να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Τα βιβλία διατίθενται σε πολλές γλώσσες πέραν της ελληνικής. Μπείτε και δείτε ολόκληρη τη συλλογή εδώ


  • Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Ανέµη ιδρύθηκε το 2006 από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστηµίου Κρήτης, µε αρχική χρηµατοδότηση της Κοινωνίας της πληροφορίας.
  • Είσοδος εδώ

  • Τα άπαντα του Ἀλέξανδρου Παπαδιαμάντη, βιογραφία και εργασίες τρίτων πάνω στο έργο του.
  • Είσοδος εδώ.

Το Αποθετήριο «Κάλλιπος» είναι ένας ιστότοπος συλλογής συγγραμμάτων, βοηθημάτων και μαθησιακών αντικειμένων, τα οποία είτε έχουν δημιουργηθεί από μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας στο πλαίσιο της Δράσης «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα / Κάλλιπος» είτε έχουν διατεθεί στη Δράση μέσω ανοικτής πρόσκλησης διάθεσης επιστημονικού περιεχομένου. Στόχος του Αποθετηρίου είναι η συστηματική καταγραφή, οργάνωση και μακροχρόνια διατήρηση συγγραμμάτων και μαθησιακών αντικειμένων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας. Είσοδος εδώ